Beoordelingen van Proeflokaal Bregje Woerden

Recente recensies van Proeflokaal Bregje Woerden

4 sterren na 19 reviews

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd . Goed warm en smaakte prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

We hadden 4x 3-gangenmenu besteld om af te halen. Alles was netjes verpakt. Was nog goed warm toen we thuis waren. De hoeveelheid was ruim voldoende. We hebben er lekker van gegeten. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch! Op tijd, warm en heerlijk. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, alleen hadden de wedges wat ons betreft iets knapperiger mogen zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super leuk om een keer gebruik te maken van jullie BBQ-box! Heerlijk dat je zelf niks hoeft te regelen, maar dat alles al bij elkaar in één pakket zit en dat het ook nog eens bezorgd kon worden. Fijn dat de flesjes corona of wijn vervangen kon worden door 4x Radler 0.0%. Alleen de prijs is wel erg hoog, dus het is niet iets wat we vaak zullen doen, maar voor een keer zeker leuk!

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kroepoek op de saté was erg taai en niet eetbaar. Tip: doe de koepoek er apart in een zak bij en niet op de saté. Saus bij kipschnitzel ook apart leveren. Saus trekt in de schnitzel. Verder gerechten prima en goed verpakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd. Heerlijk gesmaakt. Top !!!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In de middag bedacht dat bbq wel lekker zou zijn. We hadden een voorkeur voor een wijziging in het pakket en dit werd ook gedaan. Netjes op tijd bezorgd. Kaaskroketjes nog warm. Prima kwaliteit vlees. Lekker wijntje. Aanrader.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit was goed, enkel heel weinig aardappeltjes en de sla en salade wat er bij zat was net genoeg voor 1 persoon en niet voor 3 personen wat we besteld hadden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed warm was op de afgesproken tijd en het was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer smakelijk , goed warm , op tijd gebracht . Zeker voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk eten en goed warm , goed ingepakt. waar voor z,n geld

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Omdat bij de vorige bestelling dingen miste kreeg ik korting op de bezorg kosten en een gratis broodje. Echter het gratis broodje miste, en ook de kroepoek bij de statè. Na een telefoontje wilden ze nog wel een broodje maken en na bezorgen echter dat hoefde van mij niet meer. Ik zal het bezorgen even laten voor wat het is, 2 keer dingen missen bij de bestelling schept niet echt vertrouwen. Wel had ik dit keer de lekkere salade:-) En fijn om te merken dat de sausjes die je apart besteld nu in grotere bakjes zitten!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sausjes waren echt een beetje weinig, zeker voor de euro die je betaald voor extra saus. En anders dan de site vermeld zat er bij het hoofdgerecht alleen aardappel wedges en een maïs kolfje en verder geen salade.

Reactie van Proeflokaal Bregje:Beste, bedankt voor uw recensie en feedback. Wij zullen de hoeveelheid saus gaan bekijken en dit verbeteren. De salade die vermeldt staat geldt bij 2 hoofdgerechten, maar ook hier zullen wij aanpassingen voor doen. Groeten, Team Bregje Woerden

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten, lekker warm .keurig op tijd bezorgt ,een aanrader. Wij bestellen zeker nog een keer.en betaalbaar.kort weg super

Reactie van Proeflokaal Bregje:Beste Marian, bedankt voor de mooie recensie. Graag tot een volgende keer, Groeten Team Bregje Woerden

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed alleen kroepoek erg taai en weinig vlees kwam verhuiding de champigonensaus

Reactie van Proeflokaal Bregje:Beste Sasga, bedankt voor jullie recensie en feedback. De hoeveelheid van de varkenshaas is inmiddels aangepast, maar ook de kroepoek had niet taai mogen zijn. Excuses voor het ongemak. Groeten, Team Bregje Woerden

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de eerste avond dat er bezorgd werd hebben we eten besteld. Er was 1 gerecht vergeten, maar dat werd supersnel nabezorgd. Heerlijk gegeten! Prima prijs-kwaliteit.

Reactie van Proeflokaal Bregje:Beste familie Sterkenburg, bedankt voor het bestellen op onze eerste afhaaldag en de mooie recensie. Nogmaals excuses voor het vergeten van het gerecht. Dit had niet mogen gebeuren. Groeten Team Bregje Woerden