Beoordelingen van Proeflokaal Bregje Woerden

Recente recensies van Proeflokaal Bregje Woerden

5 sterren na 118 reviews

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was heel goed verpakt erg lekker en wij hebben er zeer van genoten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Gewoon goed! De kinderen waren een dagje logeren. Even lekker samen uit eten thuis. Dank jullie en hou vol in deze pittige tijd.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten, zalig voorgerecht en dessert ook! netjes verzorgd verpakt geleverd en op tijd. Helaas ontbrak een voorgerecht (de soep) maar verder top.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

netjes verpakt, duidelijke beschrijving. spare ribs lekker mals, biefstuk werd iets te gaar na de aangegeven minuten in de oven. wel lekker...! (miste de pepersaus) de varkenshaas was wel wat droog en de champignonsaus waterig (dit komt waarschijnlijk omdat het vleesvocht in de saus trekt) de zalmmoot was heerlijk. de voorafjes en toetjes waren heerlijk... maar ondanks deze puntjes hebben we heerlijk gegeten en was het goed verzorgd... genoeg aardappels stukjes en heerlijke groente. kortom voor herhaling vatbaar.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij vonden alles heel erg lekker op de biefstuk na die was te doorbakken en dan opwarmen was geen succes maar verder echt complimenten leuk boekje erbij en makkelijk te bereiden. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een snelle levering! We hebben heerlijk gegeten. Bedankt!! We bestellen snel weer!

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten van Bregje is altijd goed! Mooi op tijd bezorgd, lekker warm en goed van smaak.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon heerlijk. Thuisdinertje van 3 gangen Niks mis mee. Deze keer wel 20-25 minuten later bezorgd, maar alles voldoende warm en zeer smakelijk. Wat ons betreft een aanrader voor een betaalbaar etentje.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was echt heerlijk! Een goed concept alleen even zelf in de oven doen of op een bord leggen. Op deze manier kan je in een rustig tempo genieten van het 3 gangen menu. Wij vonden het fantastisch en zullen het aan iedereen aanraden en waarschijnlijk zien jullie ons binnenkort weer!

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijk gegeten! 2x een 3 gangen diner besteld, ruime porties. Alles wordt goed verpakt geleverd, het eten is. Of lekker warm. De hertenham met peer en gekarameliseerde nootjes is onze favoriet. Echt heerlijk!

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker. Alleen hadden we ook drankjes besteld, maar niet gezien.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top! Goede service!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

8 carpaccio’s besteld, alle 8 heerlijk.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten na 3 uur besteld pas bezorgd, was lauw en koud. 1x en nooit meer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We kregen de bestelling ruim 100 minuten na de afgesproken tijd. Het telefoontje om te waarschuwen dat het later zou komen (= netjes) was nog te optimistisch; daarna duurde het echter niet de aangekondigde 20 minuten maar 40 minuten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Leker gegeten. @home box is zeker aan te raden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was keurig verzorgd. Het eten smaakte heerlijk👍

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! We gaan snel weer bestellen!

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Helemaal keurig. 2 menu's. Op tijd, op afstand. smakelijk en voldoende

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, op tijd bezorgd, genoeg frites en salade en lekkere toetjes!

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd, een goede handleiding en heerlijk eten. We hebben genoten!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gerechten waren goed warm, erg snel bezorgd en lekker!

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd en heerlijk gegeten. Top van Bregje!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was ontzettend lekker. Maar er misten wel een paar dingen: bv. de groenten (wel alsnog bezorgd, super service!), de pecannoten waren niet gekaramelliseerd. Bij een eerdere keer ontbrak er iets anders.

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mooi op tijd geleverd, super lekker en nog goed warm!

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voorgerechten en nagerechten waren lekker. De hoofdgerechten: varkenshaas en beenhammetje konden malser, waren nu iets te ver doorgebakken.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd bezorgd. En het was zo warm als het kan zijn na een ritje van keuken naar huis. En het eten was weer heel lekker. Pluim voor Bregje!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles perfect in orde en lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super geregeld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en snel bezorgd! Was ook meer dan genoeg!

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Deksels lijken aan te branden in de oven en gaan stinken. Wellicht andere oven vaste afdekking gebruiken. Verder alles naar wens en goede prijs kwaliteit. Concept zelf afmaken in de oven goed, ook voor na corona.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend!!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aardbeien saus volgens boekje was chocolade saus

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima prijs/kwaliteit, goede porties Heldere instructies

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was goed alles en zag er goed en lekker uit ga zo door

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prijs kwaliteit verhouding super goed! Fijn dat alles thuis in eigen tempo warm gemaakt kan worden. Wordt geleverd met duidelijke werkbeschrijving en is zeer compleet

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

friet was koud, eten was koud, het was wel heel lekker!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Boven verwachting!

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Toch wel echt een gevoel gehad, dat we Bregje aten. Hoeveelheid van de menu's waren meer dan genoeg. Alleen de varkenshaas was wel wat klein. Helaas vonden we het eten ook niet echt warm. Hoogtijd dat het restaurant weer open mag.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voorgerecht zalm op toast was erg lekker. Soep had denken wij te lang in het kartonnenbakje gezeten waardoor er een kartonsmaak in de soep kwam. Ook vinden wij het hoofdgerecht niet echt warm maar misschien woonde wij hier dan toch te ver voor. Patatjes waren slap geworden en de ossenhaas te ver door gegaard (maar ook dit kan komen doordat wij het niet gelijk op ons bordje krijgen als hij uit de pan komt) Toetjes waren erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en lekker eten,warm zeker genoeg. kortom ook thuis lekker uit eten. Bezorger Nick bijzonder aardige knul

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Ondanks de kipsate stokken niet gaar waren prima eten.

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ongelooflijk lekker gegeten.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. Het eten en de bezorging allemaal helemaal goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten! Een erg vriendelijke meid kwam het eten op de gewenste tijd afleveren.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Onze dochter koos vandaag voor haar verjaardag om bij Bregje te gaan bestellen. Heel attent om een ijsfontijn bij de bestelling te doen. Wat wel tegen viel is dat er geen ijsje bij het kindermenu zat en voor die prijs ook erg weinig patat. Bij een kindermenu verwacht je toch een klein kadootje of ijsje. Ook hadden we bij de twee andere menu’s de indruk dat de porties erg klein waren.

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Voorgerechten poke bowl en beef tataki kleine porties. Prijs 3 gangen €25 ipv 16,50 en 2 van ons, degenen die de hamburger hadden, kregen last van diarree. Voor ons nooit meer afhaal van bregje...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk en goed geregeld. Onder andere Jennifer had alles top verzorgd!

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk! Maar de bijgerechten (groenten en aardappeltjes) waren naar onze mening wat weinig. We hebben wel heerlijk gegeten en echt een uit-eten ervaring thuis gehad!

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was weer echt heel lekker en dat voor de deze prijs. De hertenhamcarpaccio was weer heerlijk en de cheesecake ook! Aanraders :). Deze keer de bestelling afgehaald ipv laten bezorgen, heel hartelijk ontvangen en netjes verpakt alles meegekregen. Top service! Bedankt!

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Varkenshaas erg droog, de rest kwalitatief prima. Jammer dat jullie systeem geen driegangenmenu herkend. Ik heb 2 driegangenmenu’s besteld, maar alles los aangeklikt, wat blijkbaar niet de juiste wijze is. Met als gevolg dat ik nu 52,75 euro heb betaald, inclusief fooi. Maar feitelijk slechts 38 euro had hoeven betalen...

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

net zo lekker als dat we bij jullie zitten! tip: broodje in een papieren zakje ipv het doosje. Wij hadden voor 3 personen. a; die bakjes pasten niet tegelijk in de oven. Wat ons betreft mag de groente wel wel bij elkaar in 1 bakje, net als de aardappeltjes . Het was even zoeken naar de info over hoe warm de oven moest. Misschien bij uitleveren nog even zeggen

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, goed verpakt. Jullie hebben je beste gedaan!

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bijna alles was naar wens, maar de rijst van de poke bowl was wat aan de droge kant.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was op tijd en alles was netjes ingepakt. Je carpaccio kon je zelf 'versieren'. Het receptenboekje zat erbij dus je kon alles zelf in de oven zetten. De champignonsaus en de pepersaus zit in het bakje bij je varkenshaas of biefstuk. De saus was een beetje waterig. Dit is nog een klein verbeterpuntje. Het was helemaal geslaagd en we gaan het zeker nog een keer doen!

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De gerechten waren lauw, de bezorgster had zich vergist in het adres . Als ik een salade beef tataki bestel verwacht ik niet een klein hoopje sla met een paar plakjes vlees erop. Het kaasplankje en de wafel vielen ook erg tegen. Jammer!

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn maaltijd werd met de fiets gebracht. Gezien de afstand betekende dat lauwe aan elkaar geplakte friet en lauwe kip, saté saus als klont en koude mais. Ik ben een Bregje fan maar dit was niet oké.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten. Alsof je thuis in een restaurant zit. Vooral het voorgerecht is erg lekker.

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Best een leuk alternatief vaar als het restaurant gesloten is. Fijn dat zoveel in karton en papier was verpakt!

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smakelijke gerechten en de bezorging was perfect op tijd.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

prima hoe jullie het afhaal verzorgen zoals voorgerechten in de vierkante dozen. Top gedaan. Wij zullen zeker weer komen afhalen maar hopen natuurlijk uiteraard dat horeca snel weer open mag.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle, nette bezorging een weer heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk, klein probleempje maar dat was snel verholpen Al met al weer prima service en zekers weer voor herhaling vatbasr

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker, maar wel duidelijk bezorgd. Hoofdgerecht was eigenlijk net te ver afgekoeld om heel lekker te zijn. Maar we gaan zeker een keer hier eten nadat de horeca weer open is. En misschien zullen we ook nog wel een keer het zelf te verwarmen menu voor thuis bestellen.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en voor een schappelijke prijs. Aanrader. Alleen iets minder verpakkingsmateriaal graag de volgende keer.

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgt Goede service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk, keurig op tijd en mooi op temperatuur. We hebben weer genoten!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was lekker en snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er werd netjes gebeld dat de bezorging iets was vertraagd. Fijn! De tomatensoep, zalm en het toetje waren heerlijk. De varkenshaas helaas erg droog en de patat lauw en slap.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was prima verzorgd. Het enige minpuntje was dat de kipsate nog rauw was nadat het in de oven was geweest. We moesten dit zelf nog bakken in de pan maar dat ging best even lastig omdat het al een beetje in de satesaus lag.

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en supersnel bezorgd. Keurig verpakt en goede kwaliteit voor een goede prijs. Kortom voor herhaling vatbaar.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, mooi op tijd en vriendelijke bezorger!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon top

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Duidelijke instructies hoe de gerechten te bereiden. Varkenshaas en biefstuk heerlijk mals, de spareribs waren droog en vielen niet van de botjes af. Proeverij heerlijk zodat iedereen wat kan nemen!

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed verzorgd en prima kwaliteit!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bregje@home is erg goed bevallen, met duidelijke uitleg was zelf bereiden leuk en makkelijk. Grootste voordeel dat hoofdgerecht verser was dan bij afhaal omdat dat moet wachten totdat voorgerecht gegeten was. Een tip; noem camambert fondue omdat dit duidelijk aangeeft wat het inhoudt, aanrader.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker, alleen de varkenshaas was te lang gebakken en de spek was verwijderd.

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima, alleen was de kip nog rauw...

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was snel en vriendelijk. Eten was heerlijk!

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede instructies en gemakkelijk thuis klaar te maken. Complimenten!

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij kozen voor de Bregje@homebox. Het eten is makkelijk te bereiden aan de hand van de instructies van de chef. In no-time staat er een 3 gangen diner op tafel. Beef tataki is een absolute aanrader. Als hoofdgerecht hadden wij de spareribs en de biefstuk. Het vlees was mals en heerlijk. Als toetje uiteraard de cheesecake gekozen. Voor mij is dit het favoriete toetje bij Bregje. Al met al, we hebben heerlijk gegeten en zeker voor herhaling vatbaar.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de aardappeltjes waren heel weinig... Zeker bij de kinder menus was gewoon niet genoeg. En de varkenshaas was vrij droog. Carpattio was heerlijk.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

T was helemaal top!!

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!! Makkelijk klaar te maken

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten voor een klein prijsje. Bezorging heel snel. Zorgvuldig verpakt en goed warm ontvangen. Eten is lekker, net als in het restaurant.

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De hoeveelheid aardappeltjes was wat mager bij het hoofdgerecht. Snelle bezorging.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Carpaccio was niet heel hoogstaande kwaliteit. Ik heb lekkerder gehad bij jullie! Sterkte komende tijd!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was prima verpakt. Alleen jammer dat er geen friet bij zat. Hiervoor hadden we nu best weinig aardappelpartjes. Ook was het ijsje vergeten maar deze werd netjes na geleverd.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en goed verzorgd. Zo hebben we mijn verjaardag kunnen vieren met een 3-gangen diner. De box is echt een aanrader !

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd . Goed warm en smaakte prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

We hadden 4x 3-gangenmenu besteld om af te halen. Alles was netjes verpakt. Was nog goed warm toen we thuis waren. De hoeveelheid was ruim voldoende. We hebben er lekker van gegeten. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch! Op tijd, warm en heerlijk. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, alleen hadden de wedges wat ons betreft iets knapperiger mogen zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super leuk om een keer gebruik te maken van jullie BBQ-box! Heerlijk dat je zelf niks hoeft te regelen, maar dat alles al bij elkaar in één pakket zit en dat het ook nog eens bezorgd kon worden. Fijn dat de flesjes corona of wijn vervangen kon worden door 4x Radler 0.0%. Alleen de prijs is wel erg hoog, dus het is niet iets wat we vaak zullen doen, maar voor een keer zeker leuk!

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kroepoek op de saté was erg taai en niet eetbaar. Tip: doe de koepoek er apart in een zak bij en niet op de saté. Saus bij kipschnitzel ook apart leveren. Saus trekt in de schnitzel. Verder gerechten prima en goed verpakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd. Heerlijk gesmaakt. Top !!!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In de middag bedacht dat bbq wel lekker zou zijn. We hadden een voorkeur voor een wijziging in het pakket en dit werd ook gedaan. Netjes op tijd bezorgd. Kaaskroketjes nog warm. Prima kwaliteit vlees. Lekker wijntje. Aanrader.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit was goed, enkel heel weinig aardappeltjes en de sla en salade wat er bij zat was net genoeg voor 1 persoon en niet voor 3 personen wat we besteld hadden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed warm was op de afgesproken tijd en het was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer smakelijk , goed warm , op tijd gebracht . Zeker voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk eten en goed warm , goed ingepakt. waar voor z,n geld

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Omdat bij de vorige bestelling dingen miste kreeg ik korting op de bezorg kosten en een gratis broodje. Echter het gratis broodje miste, en ook de kroepoek bij de statè. Na een telefoontje wilden ze nog wel een broodje maken en na bezorgen echter dat hoefde van mij niet meer. Ik zal het bezorgen even laten voor wat het is, 2 keer dingen missen bij de bestelling schept niet echt vertrouwen. Wel had ik dit keer de lekkere salade:-) En fijn om te merken dat de sausjes die je apart besteld nu in grotere bakjes zitten!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sausjes waren echt een beetje weinig, zeker voor de euro die je betaald voor extra saus. En anders dan de site vermeld zat er bij het hoofdgerecht alleen aardappel wedges en een maïs kolfje en verder geen salade.

Reactie van Proeflokaal Bregje:Beste, bedankt voor uw recensie en feedback. Wij zullen de hoeveelheid saus gaan bekijken en dit verbeteren. De salade die vermeldt staat geldt bij 2 hoofdgerechten, maar ook hier zullen wij aanpassingen voor doen. Groeten, Team Bregje Woerden

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten, lekker warm .keurig op tijd bezorgt ,een aanrader. Wij bestellen zeker nog een keer.en betaalbaar.kort weg super

Reactie van Proeflokaal Bregje:Beste Marian, bedankt voor de mooie recensie. Graag tot een volgende keer, Groeten Team Bregje Woerden

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed alleen kroepoek erg taai en weinig vlees kwam verhuiding de champigonensaus

Reactie van Proeflokaal Bregje:Beste Sasga, bedankt voor jullie recensie en feedback. De hoeveelheid van de varkenshaas is inmiddels aangepast, maar ook de kroepoek had niet taai mogen zijn. Excuses voor het ongemak. Groeten, Team Bregje Woerden

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de eerste avond dat er bezorgd werd hebben we eten besteld. Er was 1 gerecht vergeten, maar dat werd supersnel nabezorgd. Heerlijk gegeten! Prima prijs-kwaliteit.

Reactie van Proeflokaal Bregje:Beste familie Sterkenburg, bedankt voor het bestellen op onze eerste afhaaldag en de mooie recensie. Nogmaals excuses voor het vergeten van het gerecht. Dit had niet mogen gebeuren. Groeten Team Bregje Woerden