Beoordelingen van Proeflokaal Bregje Woerden

Recente recensies van Proeflokaal Bregje Woerden

5 sterren na 47 reviews

, 23-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima verzorgt Goede service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk, keurig op tijd en mooi op temperatuur. We hebben weer genoten!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Was lekker en snel!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er werd netjes gebeld dat de bezorging iets was vertraagd. Fijn! De tomatensoep, zalm en het toetje waren heerlijk. De varkenshaas helaas erg droog en de patat lauw en slap.

, 20-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was prima verzorgd. Het enige minpuntje was dat de kipsate nog rauw was nadat het in de oven was geweest. We moesten dit zelf nog bakken in de pan maar dat ging best even lastig omdat het al een beetje in de satesaus lag.

, 19-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk en supersnel bezorgd. Keurig verpakt en goede kwaliteit voor een goede prijs. Kortom voor herhaling vatbaar.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, mooi op tijd en vriendelijke bezorger!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Gewoon top

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Duidelijke instructies hoe de gerechten te bereiden. Varkenshaas en biefstuk heerlijk mals, de spareribs waren droog en vielen niet van de botjes af. Proeverij heerlijk zodat iedereen wat kan nemen!

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed verzorgd en prima kwaliteit!

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bregje@home is erg goed bevallen, met duidelijke uitleg was zelf bereiden leuk en makkelijk. Grootste voordeel dat hoofdgerecht verser was dan bij afhaal omdat dat moet wachten totdat voorgerecht gegeten was. Een tip; noem camambert fondue omdat dit duidelijk aangeeft wat het inhoudt, aanrader.

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker, alleen de varkenshaas was te lang gebakken en de spek was verwijderd.

, 11-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was prima, alleen was de kip nog rauw...

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was snel en vriendelijk. Eten was heerlijk!

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede instructies en gemakkelijk thuis klaar te maken. Complimenten!

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij kozen voor de Bregje@homebox. Het eten is makkelijk te bereiden aan de hand van de instructies van de chef. In no-time staat er een 3 gangen diner op tafel. Beef tataki is een absolute aanrader. Als hoofdgerecht hadden wij de spareribs en de biefstuk. Het vlees was mals en heerlijk. Als toetje uiteraard de cheesecake gekozen. Voor mij is dit het favoriete toetje bij Bregje. Al met al, we hebben heerlijk gegeten en zeker voor herhaling vatbaar.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de aardappeltjes waren heel weinig... Zeker bij de kinder menus was gewoon niet genoeg. En de varkenshaas was vrij droog. Carpattio was heerlijk.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

T was helemaal top!!

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!! Makkelijk klaar te maken

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten voor een klein prijsje. Bezorging heel snel. Zorgvuldig verpakt en goed warm ontvangen. Eten is lekker, net als in het restaurant.

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De hoeveelheid aardappeltjes was wat mager bij het hoofdgerecht. Snelle bezorging.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Carpaccio was niet heel hoogstaande kwaliteit. Ik heb lekkerder gehad bij jullie! Sterkte komende tijd!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was prima verpakt. Alleen jammer dat er geen friet bij zat. Hiervoor hadden we nu best weinig aardappelpartjes. Ook was het ijsje vergeten maar deze werd netjes na geleverd.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super lekker en goed verzorgd. Zo hebben we mijn verjaardag kunnen vieren met een 3-gangen diner. De box is echt een aanrader !

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd . Goed warm en smaakte prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-06-2020

Kwaliteit:

Rating

We hadden 4x 3-gangenmenu besteld om af te halen. Alles was netjes verpakt. Was nog goed warm toen we thuis waren. De hoeveelheid was ruim voldoende. We hebben er lekker van gegeten. Voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch! Op tijd, warm en heerlijk. Aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, alleen hadden de wedges wat ons betreft iets knapperiger mogen zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super leuk om een keer gebruik te maken van jullie BBQ-box! Heerlijk dat je zelf niks hoeft te regelen, maar dat alles al bij elkaar in één pakket zit en dat het ook nog eens bezorgd kon worden. Fijn dat de flesjes corona of wijn vervangen kon worden door 4x Radler 0.0%. Alleen de prijs is wel erg hoog, dus het is niet iets wat we vaak zullen doen, maar voor een keer zeker leuk!

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kroepoek op de saté was erg taai en niet eetbaar. Tip: doe de koepoek er apart in een zak bij en niet op de saté. Saus bij kipschnitzel ook apart leveren. Saus trekt in de schnitzel. Verder gerechten prima en goed verpakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd. Heerlijk gesmaakt. Top !!!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In de middag bedacht dat bbq wel lekker zou zijn. We hadden een voorkeur voor een wijziging in het pakket en dit werd ook gedaan. Netjes op tijd bezorgd. Kaaskroketjes nog warm. Prima kwaliteit vlees. Lekker wijntje. Aanrader.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit was goed, enkel heel weinig aardappeltjes en de sla en salade wat er bij zat was net genoeg voor 1 persoon en niet voor 3 personen wat we besteld hadden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed warm was op de afgesproken tijd en het was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer smakelijk , goed warm , op tijd gebracht . Zeker voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk eten en goed warm , goed ingepakt. waar voor z,n geld

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Omdat bij de vorige bestelling dingen miste kreeg ik korting op de bezorg kosten en een gratis broodje. Echter het gratis broodje miste, en ook de kroepoek bij de statè. Na een telefoontje wilden ze nog wel een broodje maken en na bezorgen echter dat hoefde van mij niet meer. Ik zal het bezorgen even laten voor wat het is, 2 keer dingen missen bij de bestelling schept niet echt vertrouwen. Wel had ik dit keer de lekkere salade:-) En fijn om te merken dat de sausjes die je apart besteld nu in grotere bakjes zitten!

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sausjes waren echt een beetje weinig, zeker voor de euro die je betaald voor extra saus. En anders dan de site vermeld zat er bij het hoofdgerecht alleen aardappel wedges en een maïs kolfje en verder geen salade.

Reactie van Proeflokaal Bregje:Beste, bedankt voor uw recensie en feedback. Wij zullen de hoeveelheid saus gaan bekijken en dit verbeteren. De salade die vermeldt staat geldt bij 2 hoofdgerechten, maar ook hier zullen wij aanpassingen voor doen. Groeten, Team Bregje Woerden

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten, lekker warm .keurig op tijd bezorgt ,een aanrader. Wij bestellen zeker nog een keer.en betaalbaar.kort weg super

Reactie van Proeflokaal Bregje:Beste Marian, bedankt voor de mooie recensie. Graag tot een volgende keer, Groeten Team Bregje Woerden

, 08-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was goed alleen kroepoek erg taai en weinig vlees kwam verhuiding de champigonensaus

Reactie van Proeflokaal Bregje:Beste Sasga, bedankt voor jullie recensie en feedback. De hoeveelheid van de varkenshaas is inmiddels aangepast, maar ook de kroepoek had niet taai mogen zijn. Excuses voor het ongemak. Groeten, Team Bregje Woerden

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op de eerste avond dat er bezorgd werd hebben we eten besteld. Er was 1 gerecht vergeten, maar dat werd supersnel nabezorgd. Heerlijk gegeten! Prima prijs-kwaliteit.

Reactie van Proeflokaal Bregje:Beste familie Sterkenburg, bedankt voor het bestellen op onze eerste afhaaldag en de mooie recensie. Nogmaals excuses voor het vergeten van het gerecht. Dit had niet mogen gebeuren. Groeten Team Bregje Woerden